Головна Новини Ігор Гуда: “Будівельна індустрія адаптувалась, більшість девелоперів відновила будівництво і продажі”

Ігор Гуда: “Будівельна індустрія адаптувалась, більшість девелоперів відновила будівництво і продажі”

11 травня 2023 року у КВЦ Парковий у Києві, відбувся Архітектурно-будівельний BUSINESS FORUM «Відбудова країни. Стратегія змін для архітекторів, девелоперів та забудовників».

Ігор Гуда, засновник Креатор-Буд, виступив спікером третього блоку: Великий бізнес — Дискусійна панель «Девелопмент. Ринок. Містобудівна політика»

Ігор Гуда, Голова Ради Директорів компанії КРЕАТОР-БУД:

  • Вчора взяв участь в Архітектурно-будівельному BUSINESS FORUM «Відбудова країни. Стратегія змін для архітекторів, девелоперів та забудовників». Дякую організаторам за можливість доєднатися до важливої події. Головний висновок, який можна зробити з усіх обговорень: Україну не перемогти! Дуже велика кількість людей, які не зупиняються та шукають можливості, аби й сьогодні, і в майбутньому ми разом відбудували все зруйноване, завершили активні проєкти та продовжували створювати сучасне, зручне житло для українців. З обговорень та спостережень можна побачити, що будівельна індустрія адаптувалась, більшість девелоперів відновила будівництво і продажі. Активно продовжується будівництво в туристичній сфері — запит високий, і за сучасних умов українці відпочивають в межах держави. Є високий інтерес з боку іноземних інвесторів до участі в проєктах відбудови, а також всі чекають на розширення програми єОселя — державної програми доступного кредитування житла, що дозволить більшій кількості українців стати власниками квартир. Віримо в Україну, її непереможність та силу наших героїв. Разом збудуємо краще майбутнє.