Головна Новини “Я маму чекав”: у Тернополі посеред ночі на лавці спав маленький хлопчик...

“Я маму чекав”: у Тернополі посеред ночі на лавці спав маленький хлопчик (Відео)

“Тут хлопчик на лавці лежить, сам. Років п’яти. А дорослих поруч немає…”, — такий виклик отримали тернопільські патрульні сьогодні, близько 1-ї години ночі.
Інспектори одразу ж вирушили на бульвар Т. Шевченка, де інформація, яку надав заявник — підтвердилася.
На лавочці, закутавшись у верхній одяг, спав маленький хлопчик, нікого з дорослих поряд, на жаль, не було. Розбудивши дитину, патрульні дізналися, що чекаючи маму, він заснув та замерз, та вона не прийшла. Скільки часу малюк там пробув — невідомо.
Патрульні 2-ї роти Юрій Гладчук та Мирослав Галунька доставили хлопчика у відділ поліції, а також викликали бригаду швидкої медичної допомоги, лікарі якої оглянули дитину. На щастя, хлопчик був здоровий, тому його не шпиталізовували. Оскільки встановити найближчих родичів, яким можна було б повідомити про те, що трапилося не вдалося, поліцейські відвезли малечу у центр соціально-психологічної реабілітації дітей, а про подію проінформували співробітників ювенальної превенції.
Ми дякуємо заявникові за те, що не пройшов повз та повідомив про випадок, що трапився. Пам’ятайте, що чужих дітей — не буває

https://www.facebook.com/ternopilpolice/videos/2437669146533134/