Головна Новини Юні чортківчанки перемогли в Neprostoтанцях

Юні чортківчанки перемогли в Neprostoтанцях

Минулих вихідних, 9-10 листопада, у Києві відбулися всеукраїнські престижні змагання – Neprostoтанці. Іншими словами – чемпіонат України з сучасного і класичного танцю, що водночас є кваліфікаційним етапом кубка світу Dance World Cup. Участь у них взяли і юні чортківчанки, здобувши перемоги в окремих категоріях, пише Чортків Сіті

«Змагаючись з мега-крутими колективами з різних областей та столиці, достойно представили рідне місто, своє вміння та свою Real.dance.studio, – пише керівник танцювального клубу Світлана Міщенко на своїй сторінці у Фейсбук. – Змагання перевершили усі наші очікування. Деякі категорії містили понад 55 сольних постановок, у яких чортківчанки ввійшли в десятку і навіть вибороли призові місця.

Ось наші досягнення:

Соло Зорянки Гоменюк «Поки сама вдома» – 1 місце. І це лише її другий виступ на змаганнях!

Тріо «В потоці енергії» у складі Софії Кравець, Вікторії Смитанюк і Катерини Петренко – 1 місце.

Група «Prosvit» (Діана Марчин, Валерія Кальмук, Вікторія Смитанюк, Марія Підручна, Софія Кравець, Катерина Петренко, Софія Лехман, Анастасія Козак) з постановкою «Механіка душі» – 2 місце.

Дует «Woodoo» у складі Софії Кравець та Марії Підручної – 2 місце.

Соло Катерини Петренко «Піймати удачу» – 3 місце.

Соло Вікторії Смитанюк «Зсередини» – 3 місце.

Іншим дівчатам, які танцювали соло, пощастило менше, але бути учасником таких змагань, побачити їхній рівень і вкотре зрозуміти, що достойні бути серед них – честь. Україна розвивається і ми разом з нею!» – наголошує пані Світлана.

Фото зі сторінки у Фейсбуці Світлани Міщенко