Головна Новини Юні терноплянки готуються до випускного

Юні терноплянки готуються до випускного

Випускний у Тернополі таки буде. У міській раді дослухались до чималої кількості прохань щодо проведення традиційного свята та прийняли рішення про те, що 31-го липня у нашому місті відбудеться парад випускників.

Все ж, зауважують у ТМР, загальноміське свято «Випускник 2020» буде проведено у Тернополі виключно у тому випадку, якщо впродовж наступних двох тижнів на території міста не спостерігатиметься різке зростання рівня захворюваності на COVID-19, а також, якщо Урядом чи обласним штабом не будуть введені додаткові обмежувальні заходи.

У випадку введення додаткових карантинних обмежень Кабінетом міністрів України чи зростання кількості хворих у Тернополі, 31 липня буде проведено лише вручення атестатів і медалей випускникам та відзначення переможців загальноміських конкурсів. Для дотримання санітарних норм, захід пройде на Співочому полі, що в парку Національного відродження. На жаль, у такому випадку Парад випускників шкіл буде скасовано.

Почувши новину про те, що випускний у Тернополі таки планують провести, колишні одинадцятикласниці почали поспіхом готуватись до події, про яку мріяли.

До прикладу, випускниця Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №27 ім. Віктора Гурняка Таня Кульпа зізнається, що саме випускний був однією із причин, щоб вона закінчила 11 класів. Адже, каже, більшість школярок справді про це мріють.

Дівчина розповіла, ще з 8-го класу шукала ідеї для випускного образу. Коли знайшла у журналі – зрозуміла, що шитиме таке ж. Сукня зараз у кравчині, та аксесуари вже підібрані. Кожна річ має власну історію і, за словами Тані, це робить її образ гармонійним. Серед іншого, це діадема та клатч.

А от випускниця Тернопільського НВК “Загальноосвітньої школи I-III ступенів — економічного ліцею №9 ім. Іванни Блажкевич” Катя Нога розповіла, що сукню придбала, подбала про зачіску та макіяж. Але тримає свій образ в секреті і для нас, і навіть для друзів, щоб це було сюрпризом.

Аліна Литвинів – випускниця Підволочиської ЗОШ I-III ступенів також давно уявляла свій вечірній образ. Незважаючи на те, що через карантин урочистостей не буде, обрала сукню та аксесуари. Каже, для кожної дівчини це свято – особливе. Плаття підібрала, розповідає, хоч і мінімалістичне, але не просте.

Зауважимо, у Тернополі, незважаючи на пандемію, випускники 2020 року все ж очікують традиційної ходи.

Джерело | Т1 Новини