Головна Новини Юних учасників тернопільського танцювального колективу «Селебриті» пограбували у Франії (Відео)

Юних учасників тернопільського танцювального колективу «Селебриті» пограбували у Франії (Відео)

7-х дітей – учасників тернопільського танцювального колективу «Селебриті» пограбували в Марселі. Про це “Новинам” UA:Тернопіль повідомила хореограф Зоряна Світлик. Вона розповіла, що їхній колектив у понеділок, 15-го липня, повертався з фестивалю у Мейреї в Франції. Зупинились в Марселі. Там залишили автобус на платній стоянці з відеокамерами поблизу моря. Коли повернулись – скло в мікроавтобусі вибили, викрали близько 2-х тисяч євро, кредитні картки, телефони та документи.

Кореспонденти “Новин” UA: Тернопіль зателефонували до представника страхової фірми, де застраховане майно, що перебувало в авто, Ростислава Салія. Він повідомив, що збитки відшкодовувати фірма не буде, тому що авто застраховане полісом «зелена картка», який гарантує відшкодування збитків, спричинених за кордоном з вини водія.

Кореспонденти “Новин” також звернулися за коментарем щодо цієї ситуації до Міністерства закордонних справ. Відповіді ще не отримали.

За словами Зоряни Світлик, запросили на фестиваль представники громади Добжень Вєлькі з Польщі, щоб колектив виступив у складі Dream International Team. Фестиваль Пертьї проходив 13-15-го липня у французькому місті Мейрей.
https://www.facebook.com/ua.ternopil/videos/640783453083780/