Головна Новини Юний акордеоніст з Тернопільщини підкорив Міжнародний конкурс

Юний акордеоніст з Тернопільщини підкорив Міжнародний конкурс

Місяць тому ми розповідали про 13-річного Назарія Тимчишина, уродженця села   Гаї-за-Рудою Зборівського району. Хлопчина доволі віртуозно грає на акордеоні. Відвідує Залозецьку дитячу музичну школу. Таланту, розвитку та щоденній нелегкій праці не став на заваді навіть карантин. Щодня юний музикант виточував свою майстерність, дистанційно навчався. Увесь час був на зв’язку зі своїм викладачем, директором музшколи Ярославом Горішним.

Саме пан Ярослав і розповів  про юний талан, а ще про те, що хлопчина бере участь у  дистанційному Міжнародному фестивалі-конкурсі «Україна єднає світ». І нещодавно саме пан Горішний повідомив чудову новину:

«Сьогодні в мене особливий день. Приємна новина надійшла і з м. Києва від журі дистанційного Міжнародного фестивалю-конкурсу «Україна єднає світ» про те, що мій вихованець Тимчишин Назарій Григорович (акордеон) став дипломантом 1 ступеня фестивалю-конкурсу і нагороджений Пам’ятною медаллю, а наші спільні творчі зусилля відміченені Пам’ятним кубком», – розповів пан Горішний.