Головна Новини Що насправді відбувається під час зйомок Ревізора розповів тернопільський ресторатор

Що насправді відбувається під час зйомок Ревізора розповів тернопільський ресторатор

Петро Заставний власник і директор кількох ресторанів в центрі Тернополя розповів про “осад”, який залишили зйомки Ревізора у одному з його закладів.
На сторінці Інстаграм Петра Заставного появився пост про те, що відбувалося за кадром відомого шоу.
– Команда “Ревізора” складається з 7-8 людей, забігають так, що збивають офіціантів по дорозі, а вже потім знімають кадри, як спокійно заходять. Ніяких медичних книжок ніхто не показує і документів також. Поки демонстративно ревізор в шапочці, вся знімальна група бігає без головних уборів і навіть не говорю про дезінфекцію рук, — написав Петро у себе на сторінці в мережі Instagram. — Така кількість людей з камерами повністю паралізує процес роботи. Тоді питання, хто має відшкодовувати «упущену вигоду» для підприємства. Процес зйомки триває 5 годин! З яких вирізають лише те, що має бути по сценарію і так, розчарую вас. Збоку бігає людина, яка надиктовує текст ревізору і картинку роблять таку, яка потрібна.

Хлопець каже, що технічну базу кухні після ревізії повністю переглянули.

— Хоча це не було в ефірі, але нам вказали на стару мікрохвильовку, яку ми замінили. Також, поміняли холодильники на професійні. Ми переглянули чек листи на всіх процесах і відповідальність су-шефів за чистоту. Також провели додаткові навчання кухарів по товарному сусідству. Шкода, що вирізали похвали за чистоту кондитерського цеху, всіх інших холодильників, холодного процесу, посудомийок, наявність антисептичних засобів. Для мене це важливо, бо за кожен процес відповідають різні працівники і вони дуже цим гордились та розказували своїм друзям, — йдеться в пості Заставного.