Головна Новини Щипав, тягнув за руки – учень тернопільській спецшколи поскаржився батькам на вчителя

Щипав, тягнув за руки – учень тернопільській спецшколи поскаржився батькам на вчителя

У Тернополі новий шкільний скандал. Вчора тернополянка Олена Прохира повідомила у соцгрупі Батьки SOS про неприпустимий інцидент, що трапився у міській спецшколі.

Батьки одного із учнів навчального закладу помітили  на руках дитини дивні синці. Почали розпитувати у нього, що трапилося. Хлопчик й розповів, що це вчитель після уроків так з ним поводився: щипав, тягнув за руки. А все тому, що дитина не хотіла виходити, а в той час заняття уже закінчилося.

Ба більше того, батьки звернулися за пояснення до самого учителя, керівника закладу. У відповідь учитель сказав, що так він витягував дитину силоміць. Але у цьому немає нічого страшного. Варто зауважити, що це спецшкола, і там навчаються  особливі дітки. Цей хлопчик відстає у розвитку, займається у реабілітаційному центрі.

На  звинувачення батьків, пише дописувачка, дирекція навчального закладу відреагувала доволі специфічно. Замість того, щоб вибачитися, пообіцяла скликати педнараду і відсторонити дитину від навчання. А ще пригрозили гарними адвокатами.