Головна Новини Ще один фейк від Деревляного?

Ще один фейк від Деревляного?

Нещодавно деякі Тернопільські ЗМІ написали, нібито фірма «БМБУД»стала причиною багатомільйонних збитків державного підприємства «Тернопільський облавтодор». При цьому посилаються на заступника голови Тернопільської облради Василя Деревляного. Ми звернулися до керівника ТОВ БМБУД, аби той прокоментував ситуацію.

“Я, Нестор Михайлович Колодка, працюю у дорожній галузі з 2005 року. Понад 10 років я очолював Бережанський райавтодор. Сьогодні я керівник БМБУДу. І, як бувалий дорожник, скажу вам, що райавтодор – це не приміщення і не техніка, а, в першу чергу, люди.

Підприємство БМБУД складається виключно з працівників Бережанського і Козівського райавтодорів та Деренівського асфальтобетонного заводу. Усі вони на державній роботі мали зарплату щонайбільше 5 тис грн. Багато років наша галузь фінансувалася погано.
Щоб члени нашого колективу не були змушені їздити на заробітки за кордон, ми почали шукати інвестора. Завдяки йому вдалося зберегти злагоджену команду фахівців та забезпечити їх достойною зарплатою від 10 до 12 тисяч гривень та повним соцпакетом.
Тому слова Василя Деревляного про скорочення – повна брехня. Я можу документально підтвердити, що у БМБУД перейшли усі працівники вищезгаданих райавтодорів (скан).

Також наголошую, що техніка та майно Бережанського і Козівського райавтодорів, Деренівського АБЗ залишається у державній власності. За неї щомісяця сплачується чимала оренда. Так, в бюджет Тернопільського облавтодору ми платимо понад 250 тисяч гривень.
Ба більше, на Деренівський чекає модернізація. Модернізований асфальто-бетонний завод забезпечуватиме Тернопільський облавтодор матеріалами за пільговою ціною: по собівартості. Це дасть можливість зменшити витрати підприємства на постачання матеріалів.

Прикро, що політики використовують бізнес для «чорного» піару, замість того, щоб допомогти йому розвиватися. Чому Василь Деревляний, будучи депутатом Верховної Ради не підготував жодного законопроекту, який би покращив стан дорожньої галузі України та фінансування облавтодорів?
Невже Василь Тимофійович, наслідуючи приклад рекетирів, почав тиснути на бізнес і розраховувати на відкат?
БМБУД – чесне підприємство, котре сплачує податки та дає достойно оплачувану роботу жителям Тернопільщини. Свою ділову репутацію ми захищатимемо законними методами!” – каже керівник БМБУД.