Головна Новини Шукали всім селом, та марно: на Тернопільщині зник безвісти молодик

Шукали всім селом, та марно: на Тернопільщині зник безвісти молодик

Востаннє Андрія Вося бачив односелець Роман 10 липня. Вони приїхали разом із Шумська, і хлопець ввечері пішов з його двору.

Як розповіла мама Андрія, пані Тетяна, додому син того вечора не прийшов. Не з’явився і наступного дня. Його телефон був вимкнений.

У п’ятницю, 16 липня, рідні та знайомі отримали смс-повідомлення, що телефон з’явився у мережі. Але до Андрія знову не змогли зателефонувати, мобільний відразу став не в мережі.

Рідні звернулися по допомогу у поліцію. Правоохоронці опитують рідних, знайомих, з’ясовують, з ким він спілкувався, до кого міг піти чи поїхати.

Староста села Галина Дмитришина із дозволу керівництва поліції організувала у селі пошуки зниклого хлопця. Зійшлося чимало небайдужих односельців. Мирівчани обходили майже все село та поза його межами, оглянули залишені хати, приміщення ферми, рови, льохи, криниці. Хлопця так і не вдалося знайти.

Мама Андрія, пані Тетяна, щиро просить небайдужих людей про допомогу. Якщо хтось бачив її сина Андрія, чи знає, де він знаходиться, зателефонуйте їй (тел.: 097-993-58-15) чи у поліцію за тел.: 102.

Джерело