Головна Новини Шок: браконьєри для розваги вбивали зайців і знімали на відео сцени вбивства

Шок: браконьєри для розваги вбивали зайців і знімали на відео сцени вбивства

Браконьєри на автівці полювали на зайців в полі поблизу Тернополя. В шоці від побаченого навіть мисливці, які оприлюднили відео жорстокого і цинічного полювання у мисливській спільноті Тернопільщини.

“Свавілля браконьєрів біля села Байківці серед білого дня під час карнтину на Великдень. Відео загружено вчора в інстаграм”, пише обурений адміністратор спільноти, досвідчений мисливець.

На відео видно, як пара молодих людей їдуть мальовничими полями поблизу Тернополя, а в салоні везуть мисливське обладнання. Побачивши між рядками зайця, вони починають своє полювання, нехтуючи мораллю та будь-якими людськими якостями, просто – задля розваги. Вони ганяють за зайцями щойно засіяним полем і вкінці, підстреливши його, знімають її крупним кадром та гладять перелякану тварину, яка ще жива здригається в конвульсіях. Закінчується відео цинічним “стьобом” з мертвої тварини.  Як не шокуюче це звучить, мова йде не про жорстоких “живодерів”, а про молодих людей, чиїх облич ми не бачимо у відео. Але у своєму Інстаграмі докази власної жорстокості оприлюднила молода білявка, яка, судячи з усього, була поруч із водієм під час “полювання”. Зрештою, вона позує у відео на фото із рушницею у руках поряд із вбитим  зайцем. Кожен мисливець знає, що підч ас полювання мусить бути повага та вдячність до впольованої тварини, але тут дуже важко оцінити відношення псевдо-мисливців до всього живого. Тернополяни обурюються діями браконьєрів: “Може суки голодують. Шоб їм руки повсихали”, “Це визов усьому цивілізованому, цинізм вищого гатунку”, “Щоб вам сволочі кожен кусочок тої зайчатини поперек горла став …..і щоб ви його не дістали”, – пишуть вони під відео. Сподіваємося, що поліція відреагує на дане відео та надасть оцінку діям браконьєрів.

https://www.facebook.com/roma.turnikmen/videos/pcb.1135125226838830/2914667798654255/?type=3&theater&ifg=1