Головна Новини Школярів у Зборові використовують як робочу силу для підмітання двору?

Школярів у Зборові використовують як робочу силу для підмітання двору?

“Сьогодні я була на подвір*ї школи і бачила як учні 6 класу замітали опале листя та сміття в шкільному садку, пише Орися Макогін. – Це було 10.10 ранку. Який то був урок я не знаю.Але запитала в мами шестикласника-вона відповіла що у них трудове навчання. Передивилась в інтернеті навчальну програму за 6 клас-такої теми як Прибирання території школи -не побачила.Навчати дітей праці це дуже добра справа але для того в школі є технічний персонал.Який в свою чергу має певні обов*язки згідно посадової інструкції. Сьогодні технічний працівник школи поїхав автобусом о 12.30 в м.Зборів.То чи наші діти мають прибирати сміття чи працівники,які отримують за це заробітну плату”

У коментарях деякі дописувачі кажуть, що діти “не повинні бити байдики” і що робота на повітрі – корисна, на що жінка слушно відповідає:

” По Вашому байдики бити мають техперсонал а діти мають замітати територію.бо вони смітять.То може діти і туалет будуть мити -бо його відвідують.і посуд будуть мити бо їдять в столові.Але коли Ви ходите на роботу Ви робите свою справуі ніхто її за Вас не виконує.Дітей на уроці повинні вчити згідно плану уроку-якщо там написано -копати бараболі-значит копаєм бараболі.і т.д. і т. п.Якщо тема уроку в 6 класі-прибирання територіі-то я вибачаюся.

Ольга Іванішен Оо,як приємно мати однодумців! А ще я борюся щоб мої діти не мили в класі підлогу- бо це не їх обов’язок.І неважливо в якому вони класі- мити підлогу має прибиральник( ця),який(а) отримує за це зарплату! В цьому році поки що до миття підлоги не дійшло,але замітати наполегливо рекомендують.

Фото з відкритих джерел в інтернеті