Головна Новини Школярку, яка влаштувала приниження подруги в ефірі викликали до поліції

Школярку, яка влаштувала приниження подруги в ефірі викликали до поліції

Вчора ми писали про те що в соціальній мережі Instagram учениці виставили відео на якому принижують дівчину. Відверта лайка та нецензурні слова, приниження дівчини звучали від ровесниці в відомому закладу грмадського харчування.

Цим інцидентом зацікавилась поліція.

Правоохоронці встановили особу і потерпілої, і її кривдниці. Їх для розмови разом з батьками запросили до Тернопільського райуправління поліції.

Зі слів дівчат, причиною сварки став хлопець та переписка в інтернеті. Кривдниця заявила, що одна з причин її агресивної поведінки – образливі слова в бік мами. Дівчата знайомі місяць. Навчаються в різних закладах освіти. На зустріч обидві прийшли з подругами. Останні і знімали словесний конфлікт та залили його в мережу. За словами правоохоронців, ознак булінгу в діях дівчат нема, оскільки цькування не систематичні і навчаються вони в різних школах.

 Кривдниця у своєму вчинку розкаялася і попросила пробачення в знайомої. За її дії до адмінвідповідальності притягнуть батьків. Вони відповідатимуть перед законом згідно статті 184 частина 3 КУпАП.,   повідомляє Офіційний сайт Національної поліції