Головна Новини Чотири мільйони уподобань: школяр з села на Тернопільщині підкорює “Тік Ток”

Чотири мільйони уподобань: школяр з села на Тернопільщині підкорює “Тік Ток”

Юний Андрій Ковальський із села Панасівка стає все популярнішим у соцмережі Тік Ток. У нього вже сто тисяч підписників і 4 мільйони уподобань.

Та сам школяр каже, до популярності йому ще далеко. Адже є над чим працювати. Хлопець знімає прості та на перший погляд дивні відео про життя. Школа, відносини з батьками, кумедні ситуації. Каже, головна мета — розвеселити глядача, Т1.

«Почав знімати десь восени 2019 року, а ситуація була дуже дивна. Перше відео було досить дивне, бо ми купили вікна, там були етикетки. Я їх здирав під музику і воно набрало 600 лайків і пішло», – розповів Андрій Ковальський.

Бути тік-токером у селі – ще те випробування, зізнається Андрій. Та й відразу не усі серйозно сприймали таке захоплення.

Хлопець каже, зараз все більше молоді переходить з інших соціальних мереж саме у тік ток. Український сегмент у тік тоці зростає щодня. Сам юнакь теж не планує переходити на російськомовний контент і просить усіх підтримувати своє, українське.

Монетизувати свою сторінку, або ж заробляти на контенті хлопець поки не планує. Адже каже, це в першу чергу має приносити задоволення, і йому, і його аудиторії.