Головна Новини Чортківського прокурора не люстрували, а подали на підвищення

Чортківського прокурора не люстрували, а подали на підвищення

prokuraturaПрокурор Чортківського району Іжук Богдан Володимирович із м. Заліщики, який уже  10 років поспіль “бореться” із злочинність, запам’ятався чортківчанам “заминанням” усіх гучних справ.

В часи Революція Гідності цей прокурор був активним борцем проти Євромайдану. Він подавав позови до суду на усі рішення районної, міської та сільських рад щодо вивішування пропора ЄС, створення загонів самооборони та страйкових комітетів. Також Іжук став на державний захист свого друга із Заліщики, тодішнього голову Чортківської РДА – регіонала Кобіса С.В., якому районна рада висловила недовіри в часи революції під тиском громадськості.

Люстрація правоохоронних органів в Чортківському районі за рік так і не розпочата. Більш того, в рамках нової структури прокуратур згідно оголошеної реформи, Іжука Богдана Володимирович подано на підвищення і затвердження міжрайонним прокурором.

Ось так житття по – новому вже маємо, тепер і люстрацію по – новому ще отримаємо. Чому мовчить народний депутат від БПП Олег Барна, який обіцяв люструвати усіх місцевих корумпованих чиновникі, чому мовчить місцева влада в районні раді та РДА, яких засуджував прокурор. На це чому є два варіанти відповіді, або бояться, або корупційна дружна не дозволяє боротись за правду.

Новини Чортківські