Головна Новини Чортківська міська лікарня отримала повноцінного керівника

Чортківська міська лікарня отримала повноцінного керівника

Ростислава Шульського, який до цього був виконувачем обов’язків директора Чортківської центральної міської лікарні, призначили повноцінним керівником медичної установи. Відповідне розпорядження підписав міський голова Володимир Шматько, – інформує Чортківська міська рада.

Наразі Ростислава Шульського призначено директором до кінця воєнного стану, після завершення якого, згідно із законодавством, буде оголошено новий конкурс.

«Більше року Ростислав Борисович мав, щоб зарекомендувати себе та почати змінювати лікарню. Вважаю, що із його призначенням ми не прогадали, адже позитивні зміни, хоч і за такий короткий час, помітні неозброєним оком. Разом ми оновили керівництво лікарні, даємо можливість молодим спеціалістам доводити свою професійну придатність, вивчаємо досвід інших лікарень України та навіть Європи, завдяки цьому впевнено рухаємось вперед – до якісних медичних послуг, належних умов роботи медичних працівників та комфортного перебування пацієнтів у лікарні», – прокоментував призначення Володимир Шматько.

Джерело