Головна Новини Чоловік пішов по гриби і не повернувся

Чоловік пішов по гриби і не повернувся

За те, що допомогли відшукати старенького, ДСНСникам дякує донька потерпілого.

Днями до Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшов лист від жительки с.Устя-Зелене, яка в своєму листі дякує монастирським рятувальникам за сумлінну працю та професійне виконання службових обов’язків.

«28 червня я звернулася у службу порятунку і поліцію м. Монастириська, з проханням про допомогу. Мій 82-річний батько пішов у ліс по гриби і не повернувся. 

Я хочу висловити щиру подяку рятівникам за їхню злагоджену роботу, швидке реагування, високий професіоналізм, людяність, чуйність. Завдяки їм – батько знайшовся. Хочу побажати їм, щоб якнайменше прикрих ситуацій траплялося у їхньому житті, міцного здоров’я, мужності, витримки, поваги і розуміння від людей

с.Устя-Зелене           Галицька Г.І.»

Нагадаємо, що 28 червня близько 09:30 на екстрену телефону лінію 101 звернулася жителька с.Устя-Зелене та повідомила про зникнення свого батька, 1936 року народження, який зранку 27.06.2018 пішов в ліс по гриби і не повернувся. За короткий час, за сигналом «Збір-аварія» було зібрано особовий склад Монастириського районного сектору та ДПРЧ 19 і спільно з працівниками поліції та місцевими мешканцями організовано пошуки зниклого. Завдяки оперативним та злагодженим діям, о 19:40 у полі поблизу с. Сеньків Монастириського району, рятувальники знайшли зниклого дідуся та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Зі слів потерпілого він почувався добре.