Головна Новини Чоловік напідпитку у Тернопільському районі погрожував зброєю сусідським дітям

Чоловік напідпитку у Тернопільському районі погрожував зброєю сусідським дітям

Про погрозу вбивством правоохоронців повідомив 35-річний житель району. Зі  слів чоловіка, вкоротити йому віку грозився  51-річний  сусід.
Суперечка виникла  через те, що старшому з чоловіків не сподобалося, що  сусідські діти граються поблизу його обійстя. Коли ж батько вступився за малечу, господар, який вже був добряче напідпитку, виніс із сараю зброю та погрожував нею скористатися.
На щастя обійшлося без стрілянини, але про те, що сусід зберігає у себе вогнепальну зброю, тим паче, норовить нею скористатися, потерпілий повідомив правоохоронців.
Поліцейські, які виїхали за вказаною адресою, дійсно виявили у чоловіка зброю. З’ясувалося, що предмет, яким він погрожував скористатися – ракетниця, перероблена кустарним способом під вогнепальну зброю 12-ти калібру, та зберігається незаконно. Ракетницю та набої до неї поліцейські вилучили та направили на експертизу.
Власнику вогнепала правоохоронці інкримінують дві кримінальні статті: 129  – погроза вбивством та 263 – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.