Головна Новини Чоловіка який погрожував підірвати будинок і себе госпіталізували

Чоловіка який погрожував підірвати будинок і себе госпіталізували

Сьогодні близько 12 год, патрульні отримали виклик про те, що в дворі на вулиці Протасевича, один з мешканців будинку погрожує фізичною розправою людям.
Інспектори оперативно зреагували на повідомлення. У заявниці з’ясували, що її сусід (з психічними розладами) кидався з ножем на молоду сім’ю та їх дитину, а також пошкодив автомобілі, що знаходилися на прибудинковій території.

До приїзду поліцейських та рятувальників, чоловік уже встиг закритися в квартирі. Не гаючи ні хвилини, патрульні почали перемовини з чоловіком, проте той повідомив, що включив газ і підірве будинок, після чого повідкручував крани з водою, залякуючи, що всіх затопить, якщо не виконають його вимоги.

Після чого громадянин уже з балкону квартири почав викидати донизу різноманітні речі: банки, одяг, речі домашнього вжитку та погрожувати тим, що зістрибне.
Патрульні вмовляли чоловіка не чинити хибних дій та повернутися до квартири, але він не погоджувався. Тому, рятувальники ДСНС за допомогою ручного інструмента відчинили вхідні двері помешкання. Інспектори ТОР одразу ж затримали чоловіка та згідно ст. 45 ЗУ «Про Національну поліцію» застосували спеціальний засіб кайданки, оскільки особа своїми небезпечними діями могла завдати шкоду собі та оточуючим.

Уже надалі, полісмени передали громадянина співробітникам швидкої медичної допомоги та здійснили супровід до медичного закладу, оскільки чоловік і надалі поводив себе агресивно.