Головна Новини Чи “зійде з рук” начальнику ДВС м.Тернополя рейдерське захоплення приватної території?

Чи “зійде з рук” начальнику ДВС м.Тернополя рейдерське захоплення приватної території?

Нещодавно на місцевих сайтах писали про участь начальника Державної виконавчої служби м.Тернополя Литвина Романа у рейдерському захопленні приватної території.
Продовжуючи тему, хотілось би почути від чиновника його версію причини такої активності “з перших вуст”.
Сьогодні, 1 жовтня, пан Литвин нарешті вийшов з лікарняного та перебував на робочому місці. Після обіду журналісти завітали до нього, щоб отримати пояснення надмірно активної та агресивної поведінки, яку продемонстрував начальник ДВС м. Тернополя під час перебування на лікарняному. Але Роман Миколайович категорично відмовився прокоментувати ситуацію, пояснюючи це тим, що “тільки вийшов на роботу і не знає про випадок звернення потерпілої сторони до ЗМІ та висвітлення ситуації на тернопільських новинних порталах та у спільнотах в соцмережах”.
Як стандартно робиться в таких ситуаціях, чиновник заявив, що нічого не знає, нічого не буде коментувати та пояснювати дії у період свого “лікування”. Зрозуміло, що він тягне час, щоб придумати більш-менш адекватні виправдання своїм діям. Хоча фото та свідчення власників приватної ділянки, яку намагався атакувати Литвин з групою підтримки, свідчать про реальне рейдерське захоплення.
Окрім того, стало відомо, що пан Литвин за кошти платників податків під час лікарняного їздив у Київ здавати екзамен на Приватного виконавця.
Як розвиватимуться події далі?
Будемо і надалі висвітлювати дії пана Литвина та чекати від нього на пояснення нам та своєму керівництву.