Головна Новини Через п’яних медиків чоловік стік кров’ю

Через п’яних медиків чоловік стік кров’ю

швидка допомогаУ Тернополі чоловік стікав кров’ю на сходах до магазину, поки до нього їхала бригада лікарів. А коли медики прибули – виявилося, що вони п’яні. Що загрожує медпрацівникам за пияцтво на робочому місці.

08 липня 2015 року близько 20 год. житель міста Тернополя з власної необережності впав на скляну банку на вул. Пушкіна у місті Тернополі та пошкодив грудну клітку. Після доставки потерпілого каретою швидкої допомоги до лікарні, він помер.

09 липня 2015 року Тернопільським міським відділом міліції розпочато кримінальне провадження за фактом смерті жителя Тернополя, у ході розслідування якого проведено огляд місця події, допитані свідки та лікарі бригади швидкої медичної допомоги, які виїжджали на місце події, проведено їм медичний огляд на стан алкогольного сп’яніння.

Окрім того, слідчим слідчого відділу Тернопільського міського відділу міліції розпочато кримінальне провадження за фактом неналежного виконання своїх професійних обов’язків лікарями швидкої медичної допомоги, які виїжджали на виклик до травмованого чоловіка, під час розслідування якого буде надана правова оцінка діям працівників бригади швидкої медичної допомоги.