Головна Новини Через Новосілку заблоковано рух вантажівок

Через Новосілку заблоковано рух вантажівок

Підволочиський районний суд відмовив ТОВ «Кар’єр Новосілка» у задоволенні адміністративному позові до виконавчого комітету Скалатської міської ради Підволочиського району від 25 травня 2017 року № 57 «Про обмеження руху вантажних автомобілів по вул. Л. Українки та вул. Б. Хмельницького с. Новосілка», повідомляє Прес-служба апеляційного суду Тернопільської області
Таким чином, суд визнав законним рішення органу місцевого самоврядування.
Варто нагадати, що 10 листопада 2017 року після дослідження доказів у справі та проведення судових дебатів суд видалився до нарадчої кімнати для ухвалення рішення, але в процесі дослідження матеріалів справи у суду виникла потреба з’ясувати певні обставини, що потребують додаткової перевірки (ч. 2 ст. 153 КАС України). На цій підставі після виходу з нарадчої кімнати 13 листопада 2017 р. суд проголосив ухвалу про поновлення судового розгляду.
Під час судового засідання 29 листопада ц.р. представник відповідача заявив клопотання про оголошення перерви для обговорення можливості укласти мирову угоду, з чим суд погодився.
На жаль, сторони не змогли дійти спільної думки і 1 грудня 2017 року головуючий у справі оголосив резолютивну частину рішення.
Пошук процесуальних рішень по даній справі знаходиться в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 604/476/17.