Головна Новини Чемпіонка світу стала військовою: тернополянка розповіла чому пішла служити в нацгвардію

Чемпіонка світу стала військовою: тернополянка розповіла чому пішла служити в нацгвардію

Любов Дереш – тендітна, скромна жінка. А тепер ще й Чемпіонка світу з кікбоксингу.

Вона зламала усі стереотипи і довела, що жінка може бути найкращою навіть у такому непростому занятті. Жінка все своє життя присвятила спорту. Та згодом вирішила щось  змінити і пішла  до армії. Зараз вона служить у Національній гвардії України.

Вона розповіла, чоловіки з якими проходить службу, не звертають уваги на те, що вона жінка і ставлення до неї таке ж як і до інших солдатів. А ось командир Олег Королевич, зізнався, пишається тим, що жінка службу проходить саме у їхньому підрозділі. Адже присутність Люби – це приклад гендерної рівності, бо вона може обіймати ті ж самі посади, що й чоловіки, повідомляє Тернопіль 1

А ще Любов Дереш зізналася, попри службу в армії, продовжує активно займатися спортом і вже зовсім скоро поїде на  змагання, та цього разу не з кікбоксингу, а з ММА.

Василь Росада проходить службу разом з Любою і зауважив, у неї є чому повчитися, а спортивні результати дивують військовослужбовців.

В майбутньому Любов Дереш мріє стати інструктором з фізичної підготовки. А також не залишить і спорт, адже це її улюблена справа.