Головна Новини Хуртовина, мороз і ожеледиця: завтра на Тернопільщині ускладниться погода

Хуртовина, мороз і ожеледиця: завтра на Тернопільщині ускладниться погода

Від завтра, 28 березня, на Тернопільщині, а також інших регіонах України, очікується ускладнення погодних умов, спричинене переміщенням Балканського циклону та його атмосферних фронтів.

У вівторок, 28 березня, на Тернопільщині – хмарно. Вночі значні опади (дощ з переходом в мокрий сніг та сніг). Вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Слабке налипання мокрого снігу. Вітер північно – західний, 7 – 12 м/с, пориви 17 – 22 м/с, хуртовини. Температура вночі 0 – 5º морозу, вдень 0 – 5º тепла, повідомляють Тернополяни.

28 березня пориви північно – західного вітру 17 – 22 м/с, хуртовини. Вночі значні опади (дощ з переходом в мокрий сніг та сніг). На дорогах ожеледиця.

(І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І)

29 березня: хмарно з проясненнями. Місцями невеликий мокрий сніг та сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно – західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 1 – 6º морозу, вдень від 1º морозу до 4º тепла.

30 березня: хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 0 – 5º морозу, вдень 7 – 12º тепла.

На зображенні може бути: текст

Загалом по Україні:

28 березня у більшості західних, північних, Вінницькій, Черкаській та Одеській областях значні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, на дорогах західних та північних областей місцями ожеледиця; пориви вітру 17-22 м/с, у західних областях місцями 25 м/с. Зміна погодних умов може призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг (І рівень небезпечності, жовтий).

29-30 березня послаблення опадів (переважно у вигляді снігу) та вітру. На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця. Зниження температури вночі до 0-7° морозу, вдень до 0-7° тепла (30 березня на заході та Одещині 6-11° тепла).

У Києві та області 28 березня вдень значні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, пориви вітру 17-22 м/с, на дорогах ожеледиця. Зміна погодних умов може призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг.