Головна Новини Хто винен у страшній аварії в Тернополі? (Фото і відео)

Хто винен у страшній аварії в Тернополі? (Фото і відео)

Хто винен у дорожньо-транспортній, яка трапилася 14 травня вранці, з’ясовують слідчі. На перехресті вулиць Руська-Замкова-Шашкевича зіткнулися автомобіль швидкої допомоги та Mercedes-Benz. Бригада швидкої їхала на виклик в напрямку мікрорайону “Дружба”.

Слідчі опрацьовують різні версії того, що сталося, опитують очевидців ДТП, перевіряють відео з камер спостереження. Водій іномарки стверджує, що жодних звукових сигналів не було, а от кермувальник швидкої переконує, що вмикав усі необхідні попереджувальні сигнали.

На службовому авто були увімкнені проблискові маячки – це видно з відео, яке зафіксували камери. Зіткнення відбулося на самому перехресті, оскільки кермувальник легкового авто не чув звуку сирен і не пропустив швидку, рухаючись своєю смугою на зелене світло.

На момент автопригоди в авто швидкої перебувало четверо осіб, а в Mercedes-Benz лише водій. З травмами до лікарні госпіталізували медика швидкої та водія легкового автомобіля.

У кермувальників взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Призначено ряд експертиз, які встановлять винуватців ДТП і з’ясують був чи ні звуковий сигнал, повідомило Досьє 102.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ppSXQaZrkCE]