Головна Новини Фахівці «Експерт Проект Плюс» працюють над проєктами для ремонту доріг в різних...

Фахівці «Експерт Проект Плюс» працюють над проєктами для ремонту доріг в різних областях

На території області тривають ремонти доріг. Виконуючи такі роботи, підрядні організації опираються на надану їм проєктно-кошторисну документацію. Виготовленням такої займається, зокрема, ТОВ «Експерт Проект Плюс». Зараз фахівці ТОВ виготовляють проєкти для капітальних та поточних середніх ремонтів на замовлення у різних областях: Тернопільській, Рівненській та Чернівецькій.

Щодо проєктів, згідно з якими ремонтуватимуть дороги на Тернопільщині, то в списку поточних середніх ремонтів, над якими триває робота:

С201440 Соколів – Золотники на ділянці км 0+000 – км 3+100;

С201416 Золотники – Бурканів на ділянці км 0+000 – км 3+574;

С201503 (Від М-19 – Мишковичі-Дружба) – Мар’янівка на ділянці км 0+000 – км 17+851;

О201113 Монастириська – Підлісне на ділянках км 14+098 – км 15+409, км 20+330 – км 21+830, км 22+890 – км 24+929;

вул. Польова в с. Підгородне.

У Рівненській області ремонтуватимуть дорогу КПП «Прикладники»-Зарічне-Дубровиця. Там також передбачений поточний середній ремонт. Робота над проєктом на фінішній прямій. Передбачено ремонт дорожнього одягу в межах існуючого покриття, влаштування тротуарів та пішохідних доріжок, освітлення та схеми організації дорожнього руху. На ділянці, яка підлягатиме ремонту є чимало штучних споруд. Наприклад, мости та труби під дорогою. Ці особливості фахівці враховують при виготовленні проєкту.

Щодо капітального ремонту, то спеціалісти «Експерт Проект Плюс» продовжують роботу над проєктною документацією на капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-26-06/Н-03/ Новоселиця-Герца-контрольно пропускний пункт «Дяківці», Чернівецької області.

Особливістю місцевості є те, що цей регіон практично щороку страждає від підтоплень. Відповідно, стан покриття дороги є геть не задовільним.

На цьому етапі роботи про проєктні рішення говорити рано, все ж фахівці кажуть, що однозначно запланують влаштування двох шарів асфальтобетону. Попередньо, запланують також ремонт і оновлення комунікацій.

Передбачається влаштування тротуарів та освітлення в населених пунктах. Також встановлення нових дорожніх знаків. Наразі триває розроблення знаків індивідуального проєктування. Тобто, назви населених пунктів, вказівники.