Головна Новини “Файне Місто” стане доступним для людей з особливими потребами

“Файне Місто” стане доступним для людей з особливими потребами

Фестиваль “Файне Місто” з кожним роком набирає все нової і нової популярності. Послухати улюблених виконавців приїжджають люди зі всієї України, або й з-за кордону. Однак це свято було недоступним для меломанів з особливими потребами. Люди не мали змогу дістатися до місця проведення фестивалю, та й не могли там пересуватися.

Цього року все змінилося. Організатори фесту подбали про людей з особливими потребами. Відтак, для відвідувачів з посвідченням ІІ-ої групи, та для людей з посвідченням І-ої групи і їх супроводжуючої особи, вхід на фестиваль – безкоштовний. А при  пред’явленні на вході посвідчення ІІІ-ої групи інвалідності надається знижка 50% від вартості квитка.

Важливо зауважити, що організатори разом із партнерам облаштують відповідну інфраструктуру. Зокрема, для людей з інвалідністю І-ї групи та супроводжуючої особи діятиме спеціальне Соціальне таксі. Воно курсуватиме від зупинки громадського транспорту на вул. Львівській до фестивалю і в зворотному напрямку.  Щоб завчасно забронювати місце у Соціальному таксі необхідно заповнити анкету за посиланням goo.gl/xtWjUA

Проект доступності та екологічності фестивалю “Файне Місто” реалізовується у партнерстві з благодійним фондом “Карітас Тернопіль”, громадською організацією “Файне.UA” за підтримки “Програми сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.