Головна Новини У Шумську бандерівці вбили піонера

У Шумську бандерівці вбили піонера

10 серпня, силами ВО “Тризуб” імені С.Бандери та НВР “Правий Сектор” у Шумську було демонтовано пам’ятник Васі Шишковському, “піонеру – герою”, що за вправно складеною легендою загинув від рук “бандерівців”.

Даний пам’ятник – ще один відголосок радянського періоду, в полоні якого більше 70 років перебувала наша земля.

Хоча насправді нічого героїчного у смерті В.Шишковського не було – він лише став однією з жертв кривавої війни, маріонеткою в умілих руках радянської пропаганди, яка, брехнею та підступом, змітала все на своєму шляху, зокрема й пам’ять про справжніх герої нашого народу.

Місцевою владою демонтаж пам’ятника відкладався вже довгий час, хоча рішення про це Шумською міською радою було прийнято ще рік тому. І навіть сьогодні представники влади та правоохоронних органів своїми діями намагались нас переконати у тому, що цей процес знесення варто перенести. Та лише під тиском місцевої громади, активістів ВО “Тризуб” ім. Степана Бандери та НВР “Правий Сектор” пам’ятник все ж був демонтований.

Залишки брехливої радянської пропаганди — одна із суттєвих перешкод на шляху здобуття Української Соборної Самостійної Держави. А завдання українських націоналістів усувати все, що заважає її здобуттю.

Також націоналісти провели агітаційну акцію серед місцевого населення проти Московського Патріархату, котрий є одним з найбільших інструментів, який Московія застосовує проти Української Нації.