Головна Новини У школах Тернопільщини планують впровадити електронну систему оцінок, розкладу та відвідування

У школах Тернопільщини планують впровадити електронну систему оцінок, розкладу та відвідування

У школах Тернопільщини планують впровадити електронну систему оцінок, розкладу та відвідування. Як повідомили  в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні інноваційний проект «Моя школа» керівництву області представили представники литовської компанії NEVDA. «Запровадження інноваційних технологій у роботі багатьох галузей та сфер життєдіяльності – це вимога часу. А тому, щоб бути сучасними та максимально ефективними на Тернопільщині підтримують багато ініціатив, спрямованих на покращення та оптимізацію роботи, пише Уніан.
Ваша делегація і ваша місія в частині впровадження ІТ-технологій і нових освітніх технологій для нас є важливою. А впровадження цього проекту в освітніх закладах області буде однією із важливих точок співпраці щодо зміни балансу зовнішньо-торгівельного обороту і прямих інвестицій Литви в Україні», – зазначив під час спілкування з литовцями заступник голови ТОДА Юрій Юрик.
Він висловив сподівання, що впровадження цих технологій якісно змінить різні напрямки діяльності. «Якщо ми говоримо про освіту, то за останні чотири роки в будівництво, реконструкцію шкіл, їх модернізацію, придбання нового шкільного обладнання, шкільних автобусів було вкладено близько 300 млн грн. Водночас, на електронний документообіг перейшла уже й Тернопільська обласна державна адміністрація. Тому інформаційна система для шкіл «Моя школа» – на часі. І це практичний предмет для обговорення і впровадження ваших технологій на Тернопільщині», – сказав заступник голови ТОДА. У свою чергу представники литовської компанії зауважили, що знають Тернопільщину як одну з областей, яка відкрита для пропозицій та впровадження інновацій. Саме тому перед тим як відвідати Запоріжжя та Харків вони спочатку представили свої напрацювання у Тернополі.

Інноваційний проект «Моя школа» керівництву області представили представники литовської компанії NEVDA.