Головна Новини У Чорткові Фонд держмайна відсудив кінотеатр “Мир”

У Чорткові Фонд держмайна відсудив кінотеатр “Мир”

Протягом 4-х років тривають судові процеси за позовом Регіонального відділення Фонду держмайна на Тернопільщині до ТзОВ «ТРК» СІТІ ЦЕНТР» про розірвання Договору купівлі-продажу окремого індивідуально визначеного комунального майна – об’єкта групи А, будівля недіючого кінотеатру “Мир” разом з майном, що знаходиться за адресою вул. Шевченка,19 м. Чортків.

Підставою звернення Регіонального відділення до суду про розірвання договірних відносин з Товариством стало невиконання Покупцем – ТзОВ «ТРК «СІТІ ЦЕНТР» умов Договору, щодо проведення реконструкції будівлі та переоснащення кінотеатру на новітні технології кінопоказу фільмів, введення в дію кінотеатру, утримання об’єкта приватизації та прилеглої території в належному санітарно-технічному стані.

За результатами розгляду справи Західним апеляційним господарським судом прийнято постанову, якою відмовлено в задоволенні апеляційної скарги ТзОВ «ТРК» СІТІ ЦЕНТР» та залишено без змін рішення господарського суду Тернопільської області від 07.02.2018 у справі №921/56/15-г/5, яким задоволено позовні вимоги Регіонального відділення та розірвано Договір купівлі-продажу.