Головна Новини У Чорткові проводять каналізацію до приватних будинків

У Чорткові проводять каналізацію до приватних будинків

Приватні будинки на вулиці Монастирській підключать до каналізаційної системи міста

Із проханням провести каналізацію до приватних будинків, що знаходяться у невеличкому провулку на вулиці Монастирській, ще у лютому звернулась мешканка Чорткова Галина Куліковська. Тоді жінка скористалась можливістю онлайн-проекту «Запитай у мера», де у коментарях попросила Володимира Шматька вирішити її проблему.

Зі слів пані Галини, декілька будинків у даному провулку підключені до каналізаційної системи міста, інші ж використовували септики. Викачувати їх потрібно доволі часто, і це коштує немалих грошей. Відтак жінка разом із сусідами неодноразово звертались із проханням підключити їх до міської каналізації.

Відтак вже другий день працівники чортківського водоканалу працюють над вирішенням цієї проблеми – провели майже 90 м трубопроводу, вмонтували каналізаційні колодязі та люки. Заодно замінили каналізаційні труби до двох багатоквартирних будинків по вул. Й.Сліпого, 2 та 2А.

Відразу після завершення робіт водоканалівцями, власники приватних будинків зможуть підключитись до каналізаційної системи міста.