Головна Новини У Хоростокові чоловік з пневматичної зброї стріляв по вікнах ЦНАПу (Фото)

У Хоростокові чоловік з пневматичної зброї стріляв по вікнах ЦНАПу (Фото)

Вчора, 17.11.2021 р., у вечірню пору доби, у Хоросткові певними особами вчинено протиправні дії та з травматичної зброї за допомогою пострілів ПОШКОДЖЕНО вікна будівлі майбутнього ЦНАПу. (фото додається).

Внаслідок проведених оперативних дій поліції, представників влади вдалось затримати злочинця – жителя Хоростківської громади (у скоєному злочинець зізнався), який понесе відповідальність у встановленому законом порядку.

– Дякуємо правоохоронним органам за оперативність та результативність у викритті даного злочину, повідомили у міськраді. – Як ми вже повідомляли, Хоростківська громада – одна з небагатьох, яка стала учасником програми Міністерства цифрової трансформації з розвитку мережі Центрів надання адміністративних послуг та отримала державні кошти в сумі 11,7 млн. грн на будівництво такого Центру в Хоросткові (центральна площа міста). Станом на зараз проводиться будівельні роботи підрядною організацією, закладено фундамент, зведено стіни 2-х поверхів, укладено панельне перекриття, встановлені вікна, здійснюються фасадні та покрівельні роботи з використанням енергозберігаючих технологій.