Головна Новини У Тернопільському районі теж можуть запустити “спецрейси”

У Тернопільському районі теж можуть запустити “спецрейси”

маршрутка

“Червона” зона накрила чималу територію Тернопільщини. Повсюди на цих територіях позачиняли школи, дитячі садочки та призупинили громадський транспорт. Повсюди окрім Тернополя.

Тож люди обурюються. Надто ті, котрі живуть у довоклишніх селах і щодня їздять на роботу в обласний центр, а їхні діти ходять до школи. Як бути їм, якщо не мають автівки?

Стосовно цього вчора в Тернопільській районній адміністрації відбувалися жваві обговорення. Як повідомив голова Великогаївської ОТГ Олег Кохман.

“7 вересня 2020 року, від 9.00 год. ранку у стінах Тернопільської районної державної адміністрації розглядалося і врегульовувалося питання спеціальних перевезень територією Тернопільського району та відповідно територією Великогаївської громади. Було узгоджене питання з перевізниками та медичним закладом, щодо можливості перевезень і подано документи на узгодження до поліції. На даний час узгодження поліції відсутнє, тому з самого ранку спеціальні перевезення здійснюватися не будуть, як тільки надійде дозвіл від поліції – перевізники почнуть надавати послуги спеціальних перевезень.

Прошу з розумінням поставитися до даної ситуації, набратися терпіння і сподіватися на вдале вирішення даного питання”.
Напередодні Олег Андрійович повідомляв, що наразі на території громади не буде курсувати громадський транспорт. Адже, виїхавши на маршрут, перевізник міг заплатити чималу суму штрафу. Тому просив людей з розумінням поставитися до цієї ситуації.