Головна Новини У тернопільському добробаті «Тайфун» розповіли про роботу на вулицях міста за тиждень

У тернопільському добробаті «Тайфун» розповіли про роботу на вулицях міста за тиждень

Недотримання вимог комендантської години, нетверезі порушники правопорядку в місті, знахідки заборонених речовин та вручення повісток – все це про роботу добровольців батальйону територіальної оборони «Тайфун», які спільно з поліцією патрулюють вулиці Тернополя.

Добровольчий батальйон територіальної оборони «Тайфун», до складу якого входять понад 280 бійців, вже несуть службу спільно з поліцією в Тернополі. Хлопці чергують разом з правоохоронцями, охороняючи окремі об’єкти та пильнуючи за порядком в місті.

На сторінках у соцмережах, батальйон опублікував інформацію про порушення, які фіксувалися впродовж тижня. Попри те, що про основні правила і вимоги до громадян у воєнний час добре відомі кожному, все ж правоохоронці та добровольці щодня мають справу з порушниками.

До прикладу, впродовж тижня було затримано 5 осіб, які мали з собою заборонені речовини. Ще 3-х підозрілих осіб затримали, виявилось, що вони мали речі, які їм не належали. Передали правоохоронцям і 2-х осіб, які мали небезпечні предмети, що могли становити загрозу оточуючим.

У батальйоні наголошують, що у воєнний час всі громадяни повинні мати при собі документи, які посвідчують особу. Тих, хто не має з собою документів – передають правоохоронцям. У дописі просять не ігнорувати комендантський час – з 22:00 до 6:00 пересуватися містом без спеціальної перепустки заборонено.

До слова, всім порушникам правопорядку вручаються повістки у військкомат.

Додамо, бійці батальйону «Тайфун» посилено тренуються та проходять відповідне навчання, адже найближчим часом частина наших добровольців поїде в зону проведення бойових дій.