Головна Новини У Тернополі 80-річний чоловік розстріляв дружину

У Тернополі 80-річний чоловік розстріляв дружину

Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та вогнепальним пораненням плеча до медзакладу в травматологічне відділення потрапила мешканка Тернополя, 1932 року народження. Ушкодження жінка отримала під час суперечки з її вісімдесятивосьмирічним чоловіком.

27 червня в Тернопільський відділ поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця, який заявив, що його батько, сперечаючись з матір’ю, побив її та застосував вогнепальну зброю. Про це повідомляють у секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

При виїзді на місце події правоохоронці в одній з кімнат виявили та вилучили три предмета, схожих на саморобну вогнепальну зброю. Знахідку вилучили та направили на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Потерпіла пояснювати, що саме трапилося в родині відмовилася. Не захотіла жінка і писати будь-яку заяву, заявивши, що жодних претензій немає. Не вдалося слідчим поспілкуватися і з дебоширом.

Правоохоронці внесли подію до єдиного реєстру досудових розслідувань лише за фактом незаконного поводження зі зброєю, відповідно до статті 263 частина 1 ККУ.