Головна Новини У Тернополі є вулиця, де зграї собак кусають перехожих

У Тернополі є вулиця, де зграї собак кусають перехожих

Тернополяни часто скаржаться на безпритульних собак, які цілими зграями бігають містом. “Так, їх стерилізують і чіпають сережки на вуха але ж від того вони не стають менш небезпечними”, – часто говорять жителі обласного центру.

Так недавно на сайті міської ради тернополянка Тетяна опублікувала прохання, щоб підприємство, котре розташоване на вулиці Текстильна, 1 тримало на прив’язі зграю собак, котра живе на його території. Мовляв, тварини часто вибігають за межі двору підприємства та кусають перехожих. Тетяна просить прийняти міри:

“На території організацій, що розміщені за адресою вул. Текстильна, 1 (завод ЗБК) живе зграя з 8 собак, які постійно вибігають за межі території. Собаки досить великі і бігають зграєю, лякаючи перехожих. Вже неодноразово на Текстильній собаки покусали людей, можливо і з цієї зграї. Прошу Вас звернути увагу керівництво підприємств, що знаходяться на території Текстильна, 1, щоб тримали собак на власній території, а не випускали їх за межі, де ходить повно людей.”