Головна Новини У Тернополі чоловік вирішив заробити на зрадливій жінці і покарати її коханця

У Тернополі чоловік вирішив заробити на зрадливій жінці і покарати її коханця

Вчора, 25 січня, у прокуратурі Тернопільської області розповіли про справу, коли у місті молоде подружжя вимагало 5 тисяч доларів у чоловіка за нерозголошення подробиць особистого життя.

Напередодні ми розповідали про те, що пару затримали при отриманні 4300 доларів, а також подружжю обрали запобіжний захід – жінці домашній арешт, а чоловікові – тримання під вартою з можливістю внесення застави. 

За інформацією Тернополян події розгорталися в елітному мікрорайоні Тернополя на вулиці Вербицького, неподалік так званого “Співочого поля”. 

Молода жінка “скочила в гречку” з чужим чоловіком, і все було добре, поки про зраду не дізнався її суджений. 

Чоловік спершу оскаженів, а потім вирішив скористатися зі своєю блудливої жінки і запропонував взяти гроші з коханця. 

А щоб коханець не заперечував і швидше погодився платити 5 тисяч доларів за мовчання, подружжя грозилося усе розповісти його жінці, яка ні сном, ні духом про зради благовірного не знала. 

Чоловік виявився у патовій ситуації і все ж таки пішов у поліцію, розповів усі деталі, ось подружжя і взяли на хабарі у розмірі 4300 доларів. 

Та з матеріалів справи, відомі і прізвища усіх учасників любовника чотирикутника, і усі подробиці подружніх зрад, то ж хоч не хоч про адюльтер дізналася і жінка потерпілого. 

Чи буде розлучення поки що невідомо, але зі справи зрозуміло, що ретельніше як дружину треба вибирати хіба що коханку.