Головна Новини У Тернополі – чергова ганебна історія із водієм маршрутки

У Тернополі – чергова ганебна історія із водієм маршрутки

“Вчора потрапили у пригоду. Їхали з подругою Світлана Дмитришина Скібньовська з вокзалу на Тарнавського у 14 маршрутці, о 14:52. Попросили квиточки. Ось яку чудасію помітили згодом на квиточках, виданих разом. Коли вийшли, то сфотографували вже від’їжджаючу маршрутку. Але ж просто так це би не було пригодою. Водій помітив наші дії і сигналячи здав назад. Вилетів з маршрутки і влаштував скандал на пів зупинки, що ми не мали права фотографувати його і машину))) На зауваження щодо квитків запропонував надрукувати ще 10 квитків або назбирати собі на підлозі. Чоловік був дуже розлючений і ми вирішили чимшвидш позбавитись його товариства втікши поміж людей. На додачу до сказаного вище: третя година дня, маршрутка їздить вже 9 годин( може 8, якщо була перерва) і всього 130 квитків? Серйозно? Чому ви всі не берете квитка?”, – пише Наталія Швайка Репак у групі “Тернопільські плітки”.

Тернополяни активно обговорюють ситуацію, адже чи не усі стикаються із ситуацією, що отримати квиток без наявності “Карти тернополянина” у тернопільській маршрутці фактично нереально.

Вікторія ЗаблоцькаПісля того, як одного разу заплатила штраф – завжди беру квитки))

Андрій ЛазарукЗа останні півтора роки, відколи в мене картка тернополянина, не було такого випадку, щоб водій не видав квитка. Може це стосується лише проїзду за готівку?

Natali Kulyk-TrubychРоман Михайлишин це просто неадекватні перевізники з такими ж шоферами🤷🏼‍♀️. А таксі? В нас в будинку поруч наркомани шастають постійно, то таксісти частенько туди шастають і що? В сусідні вулиці поліція і незнають думаєте? Все в нас коришується на жаль і на простих пасажирів пофіг🤷🏼‍♀️

Anastasiya SerdyukovaКвитки як не брали, так і не беруть, бо всім пофіг. Принципово не їжджу тими консервними банками. Часом норм водії і навіть слова не кажуть, а є саамі хитрови*бані, які спочатку волають або окуня рубають, а потім ще зі злості по 10 штук друкують і кажуть вдавись. Краще вже пішки або тролейбус, хоча і там часом кондукторші пробують пихнути з 10грн – 5 грн здачі і не дають квиток. Ці рагулі просто непереможні, а ще кажуть що влада така…який нарід така і влада))

Liudmyla RigaТо вічна історія, і вона ніяк не вчить наших людей. Вони не бачать нічого поганого в тому, що не беруть квитка. Ну ніяк не утворюються в їхніх головах причинно-наслідкові зв’язки.