Головна Новини У Тернополі хочуть заборонити виступ Потапа і гурту MOZGI

У Тернополі хочуть заборонити виступ Потапа і гурту MOZGI

У слід за Віталієм Козловським “персоною нон грата” у Тернополі  визнали Олексія Потапенка та його гурт MOZGI. Про те, щоб заборонити виступи цих артистів у Тернополі йшлося на комісії з питань духовності, культури, свободи слова, інформації та розвитку громадянського суспільства Тернопільської обласної ради.

Громадські активісти звернулися до членів комісії аргументуючи своє звернення тим, що не можуть артисти, котрі виступають на території агресора, себто Росії, виступати на теренах Тернопілля. І це у той час, коли наші хоробрі військові ризикуючи власним життя захищають країну від загарбника.

Активісти ГО «Добровільне формування Захисник України» розповіли членам комісії про те, що Потап і його гурт MOZGI гастролювали Росією, зарекомендували себе з негативного боку у Москві. Тож з огляду на все, вони не можуть виступати у Файному місті.

Члени комісії прийняли до уваги усі звернення активістів, та направили свої рекомендації депутатам Тернопільської обласної ради. Окрім того, вони пообіцяли звернутися до господарів розважального нічного клубу, де 8 червня мали б виступити артисти.

Джерело: Тернополяни