Головна Новини У Тернополі тривають роботи з ліквідації аварійної ямковості на дорогах

У Тернополі тривають роботи з ліквідації аварійної ямковості на дорогах

З метою зниження аварійності на дорогах, цими днями у Тернополі тривають роботи з ямкового ремонту проїзних частин вулиць.

Зокрема, ліквідацію глибоких вибоїн дорожнього покриття здійснюють працівники підрядних організацій «Міськшляхрембуд» та «Авакс Проф».

Як повідомляють у відділі технагляду Тернопільської міської ради, від початку 2019 року на близько 30-ти вулицях міста проводилися ремонтні роботи дорожнього покриття з використанням щебенево – цементно – піщаної суміші (ЩПС) та ще понад 75 вулиць попередньо відремонтовані з використанням холодної бітумної органо – мінеральної суміші, яка призначена для ремонту у холодний період року.

Такі аварійні ремонтні роботи мають тимчасовий характер, проте за ділянкою ремонту встановлюється спостереження і після настання сприятливих погодних умов тут буде проводено уже поточний або капітальний ремонт.

На сьогодні, 18 лютого, підрядниками заплановано виконання робіт з ліквідації ямковості за адресами: вул. Гетьмана І. Мазепи, вул. Львівська, вул. Бережанська, вул. Микулинецька, вул. Об’їзна, вул. Генерала Тарнавського, вул. Чернівецька, вул. В. Великого, вул. Морозенка, вул. Євгена Коновальця, а також транспортна розв’язка вулиць Ст. Бандери – Протасевича – 15 Квітня.

Прохання до водіїв бути уважними під час руху, звертати увагу на тимчасові дорожні знаки та дотримуватися обмежень швидкісного режиму на ділянках проведення ремонтних робіт.