Головна Новини У Тернополі судили чоловіка який біля Ювілейного жорстоко різав незнайомця

У Тернополі судили чоловіка який біля Ювілейного жорстоко різав незнайомця

11 квітня 2021 року близько 02.00 год. в м. Тернополі по вул. Злуки 45, поблизу магазину «АТБ», в чоловіка на грунті раптово виниклих неприязних відносин в ході словесного конфлікту з іншим чоловіком, виник злочинний умисел, спрямований на умисне заподіяння тілесних ушкоджень останньому.

Реалізуючи свій злочинний умисел, 11 квітня 2021 року близько 02 год. 00 хв., перебуваючи в м. Тернополі по вул. Злуки 45, поблизу магазину «АТБ», з прямим умислом направленим на заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, тримаючи в своїй правій руці туристичний ніж, господарсько – побутового призначення, наніс своєму візаві один удар в ділянку внутрішньої сторони лівого стегна. Продовжуючи наніс ще декілька ударів у внутрішню ділянку лівого стегна ззаду. Після цього, наніс ще один ріжучий удар в ділянку грудної клітки зліва в проекції серця, після чого наніс ще один колотий удар в цю ж саму ділянку. Від нанесених ударів, опустився на землю, а кривдник наніс потерпілому ще декілька ударів в ділянку лівого плеча.

Суд визнав винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України, та призначити йому покарання у виді п`яти років позбавлення волі.

Відповідно до ст.75 КК України кривдника звільнили від відбування основного покарання з випробуванням з іспитовим строком один рік.

Згідно ст.76 КК України зобов`язати чоловік періодично буде з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання та роботи.