Головна Новини У Тернополі Служба безпеки України викрила наркоугруповання яке організував громадянин Росії (фото)

У Тернополі Служба безпеки України викрила наркоугруповання яке організував громадянин Росії (фото)

СБУ заблокувала у Тернополі діяльність угруповання, яке спеціалізувалось на виготовленні та збуті великих партій амфетаміну.

“Встановлено, що один з організаторів групи – громадянин РФ.За даними досудового розслідування, зловмисники облаштували підпільні нарколабораторії в тимчасово орендованих помешканнях. Готовий «товар» вони збували через особисті зв’язки.Під час обшуків за адресами проживання учасників групи правоохоронці виявили велику кількість наркотиків та психотропів, а також обладнання для синтезу амфетаміну.Вилучені предмети і речовини направлено на експертизу.

Наразі двом організаторам групи повідомлено про підозру за ст. 307 Кримінального кодексу України. Ініційовано питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.За результатами проведення експертиз буде прийнято рішення щодо додаткової кваліфікації дій правопорушників” – повідомив речник СБУ в Тернопільській області Петро Королюк.

Заходи із викриття протиправної діяльності проводили співробітники СБУ в Тернопільській області спільно з Національною поліцією за процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури.