Головна Новини У Тернополі розпочався конкурс макетів Різдвяної шопки «Різдвяне диво»

У Тернополі розпочався конкурс макетів Різдвяної шопки «Різдвяне диво»

До 20 січня 2021 року у Тернополі триватиме щорічний конкурс на кращий власноруч змайстрований макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво».

Окрім макетів шопки, цьогоріч конкурсом визначено ще дві номінації: «Вертепна атрибутика» – передбачає виготовлення різдвяної зірки, вертепних персонажей, та «Ялинкова прикраса» – передбачає виготовлення автентичних іграшок.

У конкурсі можуть брати участь:

  • установи, підприємства, заклади, організації, суб’єкти господарської діяльності  незалежно від форм власності, розташовані на території міста;
  • церковні громади, парафії;
  • мешканці Тернопільської міської територіальної громади;
  • професіонали, аматори.

Приймаються роботи від учасників без вікових обмежень: колективні (родинні, гуртові) та індивідуальні.

Основними вимогами до конкурсу є: виготовлення виробу власноруч, розмір – не більше 70 см, прикріплена до виробу інформація про учасника конкурсу (прізвище, ім’я автора, вік, техніка виконання, форма роботи). Кількість макетів від учасника – необмежена.

Заявки для участі у конкурсі подаються в управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради до 05.01.2021р. за адресою: 46001, бульвар Шевченка,1 каб.31, тел. 52-67-32.

Переможці визначатимуться спеціально створеною комісією та будуть нагороджені Подяками міського голови і грошовою винагородою.

Усі подані роботи будуть представлені на виставці у січні 2021 року.

Результати конкурсу будуть висвітлені в ЗМІ, соціальних мережах та на офіційному веб-сайті Тернопільської міської ради.