Головна Новини У Тернополі п’яний водій в’їхав в житловий будинок (Фото)

У Тернополі п’яний водій в’їхав в житловий будинок (Фото)

Коли водій сідає за кермо напідпитку чи під дією наркотичних речовин, він чомусь на всі 100% впевнений, що нічого лихого з ним не може трапитися. Він не зважає й на те, що під дією алкоголю чи наркотиків, у нього знижується реакція, швидкість мислення, він втрачає м’язовий контроль та координацію. Від такої зухвалої самовпевненості, негативні наслідки можуть спіткати не лише водія, а й інших, ні в чому невинних, людей.

Сьогоднішня ніч не стала виключенням! П’ятеро безвідповідальних водіїв сіли за кермо напідпитку, а один з них, навіть спричинив автопригоду.

Близько 2-ї години ночі, на проспекті Злуки, водій автомобіля Volkswagen, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на перешкоду (житловий будинок). Поліцейські запропонували йому пройти огляд на визначення стану сп’яніння за допомогою алкотесту Драгер чи в найближчому медичному закладі, на що чоловік відмовився. Окрім того, патрульні з’ясували, що водій взагалі не мав права керувати транспортним засобом.

По даному факту, інспектори склали на водія протоколи за ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП, за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП, винесли постанову за ч.2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, котра не має такого права) КУпАП та направили автівку на арештмайданчик.

Водії, алкоголь та кермо — несумісні, тому не наражайте себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку. Кермуйте відповідально.