Головна Новини У Тернополі посилено контролюється робота хостелів, АЗС, СТО та об’єктів сфери...

У Тернополі посилено контролюється робота хостелів, АЗС, СТО та об’єктів сфери послуг

Під час засідання міського оперативного штабу заступник начальника Тернопільського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області Віталій Гірський та начальник управління патрульної поліції в Тернопільській області Богдан Шевчук надали інформацію щодо здійснених перевірок на предмет дотримання карантинних вимог.

«15 та 16 серпня працівники Тернопільського відділу поліції проводили у місті превентивні заходи з метою запобігання порушення карантинних вимог. За цей час виявлено сім фактів порушень: складено два протоколи, ще по п’яти порушеннях ведеться встановлення осіб, які будуть притягнені до відповідальності, – зазначає Віталій Гірський. – На даний час посилено контролюється робота хостелів, АЗС, СТО та об’єктів сфери послуг».

Дев’ять адмінматеріалів за порушення правил карантину було також складено працівниками патрульної поліції впродовж минулого тижня у Тернополі. Дана робота продовжується і надалі.

Зазначимо, від сьогодні, 17 серпня, мобільні групи у посиленому режимі працюватимуть та перевірятимуть дотримання карантинних вимог як у закладах громадського харчування та сфери послуг, так і в громадському транспорті.