Головна Новини У Тернополі поліцейські і пожежники рятували жінку

У Тернополі поліцейські і пожежники рятували жінку

Сьогодні, близько 14-ї години, під час складання адміністративних матеріалів по ДТП на вулиці За Рудкою, до патрульних підійшов схвильований чоловік та повідомив, що його жінці в машині стало погано.

Поліцейські Артем Якимович та Дмитро Петрик негайно підбігли до громадянки, щоб надати їй необхідну допомогу. Остання була без свідомості та ледь дихала.

Не гаючи ні хвилини, інспектори швидко дістали жінку з автомобіля, поклали її на землю в стабільне бокове положення та викликали на місце карету швидкої.

Охоронці порядку намагалися самостійно привести жінку до тями, вони розтирали їй кінцівки, вмивали холодною водою та весь час говорили до неї.

Повз також проходили й працівники ДСНС, які без жодних вагань долучилися до рятування життя. Спільним зусиллями жінку вдалося привести до тями до приїзду швидкої медичної допомоги.

Громадянка щиро подякувала своїм рятувальникам, розповіла їм, що дуже перехвилювалася, саме тому, напевно, й стало погано. Також жінка розповіла, що разом із сім’єю вимушена була покинути домівку в Херсонській області та переїхати до Тернополя.

На місце прибули медичні працівники, які забрали громадянку до лікарні.

Дякуємо нашим колегам за надану своєчасну домедичну допомогу та за ще одне врятоване життя.

Тримаємо стрій.