Головна Новини У Тернополі подружжя з російськими паспортами, яке повернулося з країн «червоної зони»,...

У Тернополі подружжя з російськими паспортами, яке повернулося з країн «червоної зони», нахабно нехтує умовами самоізоляції

Жителі будинку на вулиці Листопадовій, 7 у Тернополі обурені тим, що їхній сусід із дружиною не дотримуються умов самоізоляції.

Подружжя повернулося із країн, що належать до «червоної зони» за показниками захворюваності на коронавірус, однак на правила карантину вирішили не зважати.

Як розповідають сусіди, Юрій Колесник із дружиною Оксаною вільно пересувалися містом без засобів індивідуального захисту ще з першого дня свого повернення, – пишуть Тернополяни.

– Ще 27 червня вони приїхали до Тернополя з Франції. Ні чоловік, ні його дружина ні в чому себе не обмежували. Вони вільно гуляли на прибудинковій території та в парку без маски. На зауваження мешканців будинку люди не реагували. Через це ми тричі викликали патрульних. У результаті дільничий склав протокол про адмінпорушення. Аби уникнути відповідальності, чоловік вирішив змінити свої покази та повідомив, що приїхав з Польщі, оскільки вона не належить до «червоної зони». Як стало відомо, сьогодні цю справу розглядають у суді. Сподіваюся, що за свою безвідповідальність люди таки понесуть покарання, адже наражають на небезпеку наші сім’ї, – розповів житель будинку на Листопадовій, 7 Олександр Борисюк.

Окрім цього, під час спілкування з правоохоронцями стало відомо, що чоловік, який порушував умови самоізоляції, має паспорт громадянина Російської Федерації.