Головна Новини У Тернополі повія давала хабар працівнику міграційної служби

У Тернополі повія давала хабар працівнику міграційної служби

18.05.2021р. працівниками відділу міграційної поліції ГУНП в Тернопільській області в квартирі в місті Тернопіль виявлена жінка , яка надала невідомому для неї чоловіку сексуальні послуги за грошову винагороду в сумі 1500 грн.

Після цього повію було запрошено в адміністративне приміщення ГУНП в Тернопільській області, що за адресою м.Тернопіль вул.Галицька, 40, де старшим оперуповноваженим відділу міграційної поліції ГУНП в Тернопільській області В. Павликом складено адміністративний протокол серія ВАБ №058707 про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.181-1 КУпАП.

В подальшому у повії виник злочинний умисел, направлений на пропозицію надання неправомірної вигоди начальнику відділу міграційної поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області за не вчинення ним дій із використанням службового становища, а саме не виявленні працівниками відділу міграційної поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області в подальшому фактів заняття жінкою та її подругою проституцією у м.Тернополі.

Реалізуючи свій злочинний умисел, повія 18.05.2021 близько 18 год. під час перебування у приміщенні, де знаходиться службовий кабінет начальника відділу міграційної поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області за адресою: м. Тернопіль, вул. Галицька, 40, де у коридорі запропонувала надати йому неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів в сумі 500 доларів США, що згідно курсу НБУ еквівалентно 13777,5 гривень за безперешкодне здійснення нею та її подругою у подальшому діяльності пов`язаної із наданням сексуальних послуг у м.Тернопіль.

Про вказаний факт начальник відділу міграційної поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області рапортом повідомив начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Згідно із інформацією в Єдиному державнму реєстрі судових рішень суд ухвалив рішення про визнання угоди від 24 червня 2021 року між прокурором Тернопільської окружної прокуратури Вікаруком Ю.Ю, якому на підставі ст.37 КПК України надані повноваження прокурора у кримінальному провадженні №12021210000000151 від 19 травня 2021 року та підозрюваною, в порядку, передбаченому ст.ст. 468469472 КПК України, укладено угоду про визнання винуватості.

Таким чином, жінка яка займалися проституцією та давала неправомірну вигоду працівнику міграційної служби відбулася штрафом 17 тисяч гривень та угодою з прокурором.