Головна Новини У Тернополі патрульні лише за день спинили п’ять водіїв “під мухою”

У Тернополі патрульні лише за день спинили п’ять водіїв “під мухою”

Коли водій сідає за кермо напідпитку чи під дією наркотичних речовин, він чомусь на всі 100% впевнений, що нічого лихого з ним не може трапитися. Він не зважає й на те, що під дією алкоголю чи наркотиків, у нього знижується реакція, швидкість мислення, він втрачає м’язовий контроль та координацію.

Від такої зухвалої самовпевненості, негативні наслідки можуть спіткати не лише водія, а й інших, ні в чому невинних, людей.

Вчорашній день, на жаль, не став виключенням для одного з таких водіїв.Близько 14-ї години дня, на вулиці Чехова, патрульні зупинили транспортний засіб Mercedes Benz за порушення правил дорожнього руху. При спілкуванні з водієм, інспектори помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння: поведінка, що не відповідає обстановці, почервоніння шкіри обличчя та порушення координації рухів. Поліцейські запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі у встановленому законом порядку, на що він відмовився.

На кермувальника патрульні склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування в стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) КУпАП.

Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.Водії, на дорозі ви не одні, тому кермуйте відповідально та пам’ятайте про дотримання ПДР!