Головна Новини У Тернополі не буде води

У Тернополі не буде води

вода

У більшості мікрорайонів Тернополя вночі 2 листопада з 00 години до 7 години не буде води. Водопостачання припинять у мікрорайонах “Сонячний”, “Аляска”, “Північний”, “Східний”, “Канада”, “Дружба”, “Кутківці”, “Пронятин”, “Березовиця”, а також у довколишніх селах. Про це йдеться на сайті КП “Тернопільводоканал”.

Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт на водопровідній насосній станції.

Із водою будуть жителі центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк” (однак на вулицях Клінічна, Коцюбинського та Підгородня можливі перебої у водопостачанні), вулиць Текстильна, Поліська (промислова зона), проспекту Злуки, 1-25 (непарний бік).

Із пониженим тиском вода подаватиметься у помешкання на вулицях Бродівська, Лук’яновича, Малишка, Польового, Оболоня, Стадникової, Чернівецька, тобто, може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок.

Адміністрація КП “Тернопільводоканал” просить вибачення за тимчасові незручності та рекомендує запастися водою заздалегідь.

“Звертаємо увагу, що в перші години після запуску системи може спостерігатися короткочасне локальне погіршення якості води та пониження тиску”, – йдеться у повідомленні.

Джерело